Julkaisutoiminta

Huip­pusu­osi­tun Ranta­pal­losta ratkaisu­un ‑kir­jan ensim­mäi­nen pain­os lop­pu­un­myy­ty. Kir­jas­ta on tilat­tu uusi painos!

Näkökulmia psykoterapiatyöhön

36,00 €

Runsaasti kysytty kirjamme. Jälleen saatavissa, uusintapainos ilmestynyt! Teoksessa käsitellään niitä teorian ja käytännön kysymyksiä, joita psykoterapeutit päivittäisessä työssään kohtaavat. Kirja pohjautuu kognitiivis-konstruktiivisen psykoterapian teoriaan ja kirjoittajat ovat vaativan erityistason psykoterapeutteja. Soveltuu erityisesti mielenterveysalan ammattilaisille ja opiskelijoille.

Rantapallosta ratkaisuun

29,00 €

Joukko Huippuyhteisöt Oy:n verkoston asiantuntijoita käsittelee tämän teoksen artikkeleissa työelämään, työyhteisöön, johtamiseen ja työnohjaukseen liittyviä aihepiirejä. Artikkeleissa käsitellään erilaisista näkökulmista käsin esimerkiksi luottamusta, työntekijätaitoja, johtamista, vuorovaikutusta ja kuormitusta.

Kirjoittajat

Tar­ja Humala, Mika Huovi­nen, Asko Itko­nen, Anu Kaasalainen, Reet­ta Kekko­nen, Johan Var­ti­ainen ja Mar­jaana Ylönen

Minuuden rakentuminen

35,00 €

Kirja soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kognitiivisen psykoterapian konstruktiivisesta ihmiskuvasta ja siihen perustuvasta hoidosta. Erinomainen teos esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

Kirjoittajat

Antero Toskala, Kat­ja Hartikainen

Työyhteisön keittokirja

15,00 €

Työyhteisön keittokirja tarjoaa hyvän mielen reseptejä työyhteisöille, jotka elävät jatkuvassa työelämän muutoksessa. Kirjan teemat nojaavat keskeisiin työelämän ja työyhteisön osa-alueisiin tarjoten konkreettisia eväitä oman sekä koko työyhteisön työn arviointiin, oppimiseen ja jatkuvaan kehittämiseen.

Kirjoittajat

Rea Hatara, Ulla Hin­tik­ka, Taina Karhu, Tuu­la Kiut­tu, Sei­ja Kopo­nen, Mer­ja Lehtomaa, Vir­pi Makko­nen, Riit­ta Män­tynie­mi, Juha Nikkilä ja Kai Reikko

Telaketjuranneke

25,00 €

Telaketjuranneke on kuuden Jyväskylän Koulutuskeskuksessa 2014–2016 yhteisötyönohjaajaksi kouluttautuneen henkilön kirjoittama artikkelikokoelma. Kirjoittajat toimivat terveydenhuollon ja sivistystoimen aloilla ja heillä on taustallaan monipuolinen kokemus elämästä ja työelämästä jo ennen työnohjauksen pariin siirtymistä.

Kirjoittajat

Tar­ja Humala, Mika Huovi­nen, Mari Man­ni­nen, Antti Teeren­hovi, Ulla Urrio ja Johan Vartiainen

Minustakin tulee joskus aikuinen

27,00 €

Kirja sisältää eloisaa kuvausta lasten leikeistä ja raikkaita havaintoja niin lapsista kuin työyhteisöjen ilmiöistä. Lämmin ja arvostava asenne lapsia kohtaan ja uskallus heittäytyä tilanteisiin luovat tuoreita ratkaisuja pulmakohtiin.

Kirjoittajat

Aulik­ki Tähtelä